Na de pittige wedstrijd tegen Top D1 vorige week, mochten we er vandaag weer tegenaan. We speelde thuis tegen Togo. De vorige wedstrijd tegen Togo eindigde met de winst voor Swift D1.

In de wedstrijdbespreking bespraken de belangrijke details en maakte ons klaar voor de wedstrijd. Even inschieten en toen floot de scheidsrechter in.

De start van de wedstrijd was nog wat moeizaam en al snel kwamen we tot een achterstand van 0-1. De eerste helft eindigde met een stand van 4-3 voor Swift en hiermee gingen we de rust in.

Vlak na rust kwam daar een verrassingsbal van Togo waardoor het meteen weer 4-4 stond, maar al snel kwam Swift D1 daar weer bovenop en maakte ze de 5-4. De goals van beide partijen lieten op zich wachten en in de laatste paar minuten brandde het los, de ene goal na de andere. De stand liep gelijk op, wat een spanning in de zaal!

Het was een leerzame wedstrijd met een spannende slotfase. Met kanjers vanuit de E1 hebben we het team mooi kunnen aanvullen en hebben we er alles aan gedaan om dit spannende einde tot een winst te leiden.

Met veel passie en mooie goals is de wedstrijd geëindigd bij een mooie score van 9-7. Winst voor Swift D1!! Bedankt wisselspelers, scheidsrechter en supporters!

Wij genieten na van deze wedstrijd en gaan op naar Blauw-Wit volgende week.