Lid worden?

Word lid in twee stappen:

1. Vul het digitale aanmeldformulier in:
2. Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief “Feiten en Mededelingen” (FM):

Lidmaatschap

Swift kent diverse ledencategorieën, hoofdzakelijk ingedeeld naar leeftijd. Voor de jeugd kennen we als hoofdgroepen de Kangoeroes (3 t/m 6 jaar, kangoeroeklup@kvswift.nl), de Pupillen (D-,E-, F: 7 t/m 11 jaar), de Aspiranten (B- en C-jeugd: 11 t/m 15 jaar) en de Junioren (A-jeugd: 15 t/m 18 jaar). Senioren zijn de in competitieverband spelende leden van 19 jaar en ouder. Daarnaast heeft Swift ook een groep recreanten en een trimgroep.

Proeftraining

Om te proberen of korfbal een leuke sport voor jou is, mag je bij Swift een aantal keer gratis meetrainen. Neem contact op met de Technische Commissie (tc@kvswift.nl) om te kijken bij welk team je een proeftraining mee kunt doen. Wilt uw kind meedoen met de Kangoeroes? Neem dan even contact op met kangoeroeklup@kvswift.nl.

Na een aantal trainingen ontvang je een informatieboekje met allerlei praktische informatie over de vereniging. Je kunt lid worden middels de volgende stappen?

Ledenadministratie
De ledenadministratie van Swift wordt gevoerd door Els en Kees Blankenburgh. Alle adreswijzigingen, mutaties en opzeggingen dienen bij de ledenadministrateur gemeld te worden. De ledenadministratie verzorgt ook de inning van de contributies.

Els en Kees Blankenburgh, Gerrit vd Veenstraat 24, Middelburg.
leden@kvswift.nl

Contacten meer informatie
Aanvullende informatie over de vereniging vind je in de digitale brochure voor nieuwe leden. Mocht je meer informatie willen hebben over onze vereniging dan kun je contact opnemen met:

Voorzitter TC Jeugd
Jacinta Kesselaar