Na 3 rondes hadden beide ploegen nog alles gewonnen en was dit dus op voorhand een interessant duel.

Fortis kwam beter uit de startblokken op 2-0 voor. Swift pareerde echter en kwam direct terug op 2-2 en 3-3. Daarna pakte Swift het initiatief en liep Swift uit naar 3-8. Gedurende de 1e helft voerde Fortis de nodige tactische wissels door in de hoop de Middelburgse storm te temperen. Via 5-8 was de ruststand 5-10.

Na rust kwam Swift op 5-11 en leek het de lijn door te gaan trekken van de 1e helft. Er kwam helaas zand in de motor en Fortis kwam terug tot 8-11. De foutenlast was in de 2e helft simpelweg te hoog bij Swift en Fortis speelde gedisciplineerd. Via 10-13 verloor Swift uiteindelijk met 15-14.

Volgende week speelt Swift 2 thuis om 18:10 tegen KCR 3, waar het gebrand zal zijn om de bittere nasmaak weg te spoelen.