Swift F1 mocht het zaterdag 25 november opnemen tegen KVK F1. Meteen na het fluitsignaal wist Adira al binnen een minuut de korf te vinden. De bal stuiterde drie keer op de mand en viel helaas niet in de korf. KVK had hier een heel snel antwoord op: binnen no time stond het 0-3 voor KVK. Swift zette de superspeler in en op deze manier kon Swift KVK opjagen. Steeds als Swift scoorde had KVK hier ook weer een antwoord op, waardoor het met rust 5-7 was.

Nadat de spelers van Swift in de rust weer op scherp waren gezet, begonnen ze als een raket aan de tweede helft. Voor we het wisten stond Swift gelijk door doelpunten van Adira en Levi. Meerdere keren werd de aanval goed ingezet door de bal snel over te spelen waardoor Noor, Maxim en Veerle ook goed de korf wisten te vinden. Ondanks de vechtlust om de bal te onderscheppen en meer doelpunten te maken bleef Swift bij 7 doelpunten. KVK wist onder hoge verdedigende druk te scoren, waardoor de einstand uiteindelijk 7-16 is geworden.