Dit seizoen trainen Violet en ik (Esmee) de Fjes. We zijn een groeiende groep. Nog niet iedereen doet mee aan de wedstrijden. Voor sommige spelers is het trainen al spannend. Omdat we met een grote groep zijn is dat gelukkig geen probleem. 

Afgelopen zaterdag speelden we onze eerste wedstrijd. We moesten uit tegen Togo en vertrokken in alle vroegte om 08:05 vanaf De Sprong. Er was slecht weer afgegeven maar gelukkig viel dat alles mee. Op een enkele bui na was het gelukkig droog. 

Carlijn, Veerle, Sanne, Merel en Lien hebben ondanks dat we verloren hebben goed hun best gedaan. Het was mooi om te zien dat in enkele weken tijd het samenspel  tussen de spelers al verbeterd was. We onderschepten de bal regelmatig en we creëerden veel schotkansen. Jammer genoeg ging de bal maar 1x door de korf. Lien was de maker van dit doelpunt. Dit was extra leuk omdat het haar eerste wedstrijd was. Een goede start dus!!! 

We hebben verloren met 7-1 maar daarentegen hebben we met het nemen van de strafworpen wel gewonnen met 2-4. Ondanks het verlies van de wedstrijd bleef de sfeer gezellig en opgewekt. Dat is enorm knap en laat ook de veerkracht zien van deze spelers. 

We zijn trots op de inzet van onze spelers en hebben genoten van het spelplezier wat we hebben gezien.

Wil je de Fjes ook een keer in actie zien? Kom dan een keer aanmoedigen! Volgende week spelen we om 10.30 uur thuis tegen De Stormvogels. Zien we jullie dan langs de lijn?

Violet en Esmee