Afgelopen dinsdag kwam het bestuur weer bij elkaar. Bij deze een greep uit de onderwerpen die ter sprake kwamen.

  • AVG: vanaf 25 mei 2018 zal de Autoriteit Persoonsgegevens (AP), de Nederlandse privacytoezichthouder, de nieuwe privacywet (AVG) gaan handhaven. We zijn aan het uitzoeken wat dat voor Swift betekent en welke stappen hiervoor nodig zijn.
  • Hemelvaartstoernooi: de voorbereidingen zijn al begonnen. De uitnodigingen zijn de deur uit en we hebben gehoord dat de aanmeldingen goed verlopen. De commissies zijn al druk bezig met de voorbereidingen (zie onder andere https://kvswift.nl/wie-helpt-er-op-het-agrimarkt-swift-hemelvaartsdagtoernooi-achter-bar-in-keuken/).
  • TC: de technische commissie is al druk bezig met de ploegindelingen voor komend seizoen, altijd een spannend moment voor alle spelers (zie https://kvswift.nl/uiterlijke-afmelddatum-1-mei-teamindelingen-verwacht-half-april/)
  • Pinnen: Swift heeft sinds kort een eigen pinapparaat, de administratieve kant hiervan is afgerond.
  • Paaseitjes actie – ook dat doen we samen! Afgelopen periode heeft de jeugd van Swift goed zijn best gedaan om paaseitjes en paashazen te verkopen. Deze actie heeft voor de vereniging ruim 500 euro (netto) opgebracht. Een fantastisch resultaat voor alle vrijwilligers onder aansturing van Yvonne Onderdijk! Iedereen die heeft meegeholpen: super bedankt!!
  • Vrijwilligers: de meeste kleine taken worden goed ingevuld en dat is fijn. Voor grotere taken blijft het lastig om mensen te vinden. Zo zijn we bijvoorbeeld nog steeds op zoek naar een penningmeester en voorzitter, maar onder andere ook naar nieuwe scheidsrechters (zie https://kvswift.nl/gezocht-scheidsrechters/ ).
Categorieën: Bestuur