We kijken terug op een geslaagde jubileumdag. Ondanks het wat wisselvallige weer hebben we kunnen genieten van een zeskamp, inclusief lasergame in de zaal, ouder-kind spelletjes, een bbq en ook een reünie waar vele oud-Swiftianen elkaar troffen en herinneringen ophaalden. Een foto-slideshow met oude foto’s maakte veel los.

We willen in de toekomst graag het foto-archief uitbreiden. Mocht je zelf nog (gedigitaliseerde) foto’s hebben die we kunnen toevoegen, laat het dan even weten aan voorzitter@kvswift.nl.

Op de website staat ook een foto-impressie van de jubileumdag: https://kvswift.nl/2024/06/fotos-jubileumdag-2024/. Veel dank aan Lisa, Simone, Rona en Jessica voor de organisatie, en ook alle anderen die hebben meegeholpen!

Geniet van de zomer en tot snel weer op het veld!

Bestuur kv Swift

Categorieën: Bestuur