Op dinsdag 6 februari organiseert het bestuur een brainstorm over het clubhuis en de accommodatie (velden, kleedkamers, groen). Specifiek gericht op het vaststellen van prioriteiten om aan te pakken om het clubhuis klaar te maken voor het veldseizoen, maar ook voor de langere termijn willen we actiepunten formuleren. Leden van relevante commissies binnen de club zijn hiervoor al uitgenodigd, maar we nodigen ook alle andere leden uit om mee te denken. Heb je goede idee├źn over hoe we het clubhuis of de accommodatie kunnen verbeteren? Kom dan zeker langs!

Datum en Tijd:
Dinsdag 6 februari, 19:00 uur

Locatie:
Clubhuis KV Swift

Agenda:

 1. Opening
 2. Vaststellen agenda
 3. Bespreking knelpunten van clubhuis en de accommodatie (velden/kleedkamers/groen)
 4. Discussie over prioriteiten en actiepunten:
  • Inrichting van het clubhuis
  • Schoonmaak en onderhoud
  • Horeca en kantinefunctie
  • Velden en groenvoorziening
 5. Vaststellen actiepunten en taakverdeling
 6. Afsluiting
Categorie├źn: Bestuur