Vanuit verschillende hoeken bereikte ons de vraag of het mogelijk is vanuit Swift iets te doen voor de bewoners van het AZC nabij De Sprong dat afgelopen zaterdag door brand getroffen is. Het idee is hartverwarmend, maar is praktisch lastig uitvoerbaar. Het COA neemt namenlijk geen directe donaties aan, en moedigt mensen die iets willen bijdragen aan dit via de Voedselbank of Kringloopwinkel te doen. Mocht je concreter iets willen betekenen, dan kun je je bij het COA aanmelden als vrijwilliger of meedoen met de COA logeerregeling, zie hiervoor de website. Overigens is de AZC locatie Laurens Stommensweg momenteel ontruimd en zijn de bewoners op andere locaties in het land ondergebracht. We hopen dat het herstel spoedig verloopt zodat de bewoners weer snel huiswaarts kunnen keren.

Categorie├źn: Bestuur