De vakantie is bijna klaar, de trainingen gaan weer starten. Start jij dit seizoen met je spelregelbewijs op zak?

Voor de vakantie heeft iedereen die op dat moment 14 jaar was en zijn/haar spelregelbewijs nog niet heeft gehaald een uitnodiging gehad. Deze week ontvangen degenen die nog niet zijn gestart een reminder. Let op, het spelregelbewijs behaal je in je eigen tempo. Samendoen mag ook! Deze reminder is bedoeld om het bericht van voor de vakantie weer even aan te wakkeren. En misschien heb je juist deze week nét iets meer tijd dan straks als je weer huiswerk hebt? Dan zou ik er nu al vast naar gaan kijken als ik jou was!

En misschien ben je al gestart of klaar? WAUW! TOP! Gefeliciteerd! Misschien kun jij je ploeggenoten helpen?


Heb je geen uitnodiging per mail gehad? Laat dit dan even weten aan jessica@kvswift.nl

Wat was het spelregelbewijs ook alweer? Dat lees je in het eerdere artikel: https://kvswift.nl/2022/06/haal-deze-vakantie-je-spelregelbewijs/

Succes!

Categorieën: TC