Het seizoen is dan wel klaar, toch hoef je geen korfbal te missen deze zomer!

Alle spelers vanaf 14 jaar hebben de mogelijkheid om hun spelregelbewijs te halen. Ga- of zit je volgend seizoen in een B team? Dan zul je het bewijs sowieso moeten halen komend jaar. Gelukkig kun je dit doen in je eigen tijd en mag je dit ook samen met je teamgenoten doen.

Maar misschien kun je de keren dat je nu niet hoeft te trainen juist gebruiken om tóch nog bij te blijven of korfbalgebied. En wie weet leer je ook nog wat nieuws!

Hoe werkt het?

Deze week ontvangt iedereen vanaf 14 jaar een mail van de KNKV met daarin een uitnodiging voor het spelregelbewijs. Je krijgt deze mail op het adres wat bij de KNKV bekend is. Dit is hetzelfde mailadres dat je kunt gebruiken voor de KNKV app (sportlink). Met dit mailadres zal je moeten inloggen of kun je jezelf registreren als je de KNKV app nog niet gebruikt.

Via de link in de uitnodigingsmail kom je op www.korfbalmasterz.nl . Hier vind je:

  • Alle spelregels van korfbal in heldere, begrijpelijke taal.
  • Herkenbare voorbeelden die de regels verduidelijken.
  • Uitleg over de twintig lastigste spelsituaties.
  • Oefentoetsen met videobeelden, die je kunt maken zoveel als je wilt.

Deze dingen kun je ook bekijken zonder in te loggen. Als je denkt klaar te zijn voor de toetsen log je in en ga je aan de slag. Het zijn 5 niveaus en een eindtoets. Als je dit gehaald hebt, heb je je spelregelbewijs!

Lukt het niet? Dan heb je nog een aantal herkansingen! Bovendien mag je de toetsen samen doen, dus geen zorgen. Dat komt allemaal goed.

Krijg je geen uitnodigingsmail of werkt er iets niet?
Dan kun je mailen naar Jessica@kvswift.nl

Categorieën: TC