Namens het bestuur feliciteren we Swift 1 met de behaalde promotie naar de hoofdklasse. In een kolkende sporthal was het geen moment spannend tegen Sporting Delta (19-14)! Een echte teamprestatie van de selectie en staf!
Ook was het fantastisch dat er vele mensen de afgelopen week van alles hebben geregeld om er een mooi korfbalfeest van te maken. En dat feest is prima gelukt !
Allemaal hartelijk bedankt voor jullie inzet.

Namens het bestuur feliciteren we ook Swift 3 met de behaalde promotie naar de 2e klasse. Een nipte nederlaag tegen Top 4 was voldoende, omdat de eerste wedstrijd ruimer was gewonnen. Een knappe prestatie van dit jonge team!

Namens het bestuur feliciteren met ook Swift C2 en Swift F1 met hun behaalde kampioenschappen in de zaal. Leuk dat korfbalplezier ook knappe prestaties oplevert!


Categorie├źn: Bestuur