Het bestuur is maandag 15 maart weer digitaal bij elkaar gekomen. Wij zijn blij dat de jeugdteams en een gedeelte van de senioren teams weer gestart zijn en de bal weer langzaam gaat rollen. We gaan ervoor zorgen dat niet alleen de spelers maar ook onze vereniging weer fit gemaakt wordt voor aankomend seizoen.  

Kledingsponsor Muta

Het bestuur heeft gesproken over de sponsoring van kledingsponsor Muta, hierbij is een overeenkomst van 5 jaar afgesloten waarbij de vereniging materialen etc. per jaar kan aanschaffen tegen een vooraf besproken bedrag. Daarnaast zal er een koppeling komen naar de webshop van Muta zodat leden ook zelf kleding zoals bijvoorbeeld een trainingspak kunnen aanschaffen. 

Vrijwilligerstaken

Verder is een schema met vrijwilligerstaken opgesteld dat na wat aanscherpingen gedeeld zal worden met iedereen. Hierop kan worden aangegeven welke vrijwilligerstaken je voor de vereniging wilt uitvoeren. 

Zeeuws Korfbal Platform

In het Zeeuws Korfbal Platform is gesproken over de herstart en opstart van het seizoen, iedereen is enthousiast en we hopen gezamenlijk dat er snel weer meer mogelijk is.

Activiteiten

Er is ook gesproken over activiteiten voor de jeugd. Het bestuur vindt het wel belangrijk dat we leuke activiteiten kunnen blijven organiseren voor onze leden. Hiervoor zijn extra handen nodig! Binnenkort kun je als ouder benaderd worden met de vraag of je mee wilt denken en mee wilt helpen bij een jeugdactiviteit. Zelf aanmelden kan ook via secretariaat@kvswift.nl.  

Communicatie enquête

In een eerdere aankondiging was al te lezen dat het bestuur een enquête zal uitsturen over de communicatiekanalen van de vereniging. Deze zal de komende week verstuurd worden naar alle leden. 

Tot slot wil het bestuur iedereen nogmaals bedanken voor loyaliteit richting de club. Voor een seizoen met weinig korfbal activiteiten zijn we erg blij om te zien dat we betrokken leden hebben die ook in deze tijd lid blijven van onze vereniging. 

Bestuur Swift

Ariska, Marinka, Jesper, Sjoerd, Bart

Categorieën: Bestuur