De 1e helft veld zit erop , inmiddels is het concept zaalprogramma bekend En dus wordt er ook weer een indeling van de scheidsrechters in het jeugd-/breedtekorfbal gemaakt. Daarbij hou ik uiteraaard weer graag rekening met jullie beschikbaarheid en wensen.

Er wordt door de jeugd gespeeld op alle zaterdagen 23 november tot en met 28 maart. Alleen 28 december wordt er niet gekorfbald. 

In elk geval zullen alle spelende senioren en junioren die géén trainer/coach zijn  worden ingedeeld;  indien nodig kunnen ook spelers die trainer/coach zijn worden ingezet.

Weet je nu al dat je bepaalde zaterdagen niet kan of alleen voor of na bepaalde tijd ? Heb je andere wensen/opmerkingen ? Laat het mij dan weten en ik probeer er rekening mee te houden. Reacties ontvang ik graag uiterlijk donderdagavond 07 november a.s. 19.00 uur  per mail via martijn@kvswift.nl of via Whatsapp

Martijn van Langevelde
coördinator Arbitrage