Komende zaterdag – 7 sept – begint de veldcompetitie weer. En dat betekent ook dat er weer een indeling van de scheidsrechters voor het jeugd/breedtekorfbal is. 

Dank voor al jullie reacties, ik heb er bij de indeling rekening mee gehouden. Speciale dank aan Paul vd Berg, Robert Jan Adriaansen en Rob Sanderse die ons “uit de brand” helpen met het fluiten van de wedstrijden van Swift 4. 

Iedereen komt deze 1e helft veld 1 of 2 keer aan de beurt om te fluiten. Een aantal spelers heeft al op de oefendag gefloten, hier heb ik rekening mee gehouden. 

Met een aantal spelende leden zijn speciale afspraken gemaakt, zij fluiten niet of minder, maar zullen op een andere manier een bijdrage leveren aan de vele taken die er bij Swift zijn. 

Herinnering

In bijlage het complete overzicht, gesorteerd op (voor)naam, check dus wanneer je moet fluiten en zet het in je agenda ! 
In de week voorafgaand krijg je van mij altijd een mail en/of Whats app bericht ter herinnering. Graag even bevestiging hierop 

Verhindering?

Ben je onverhoopt toch verhinderd (of wil je niet fluiten) dan moet je zelf een vervanger zoeken. Mocht dat echt niet lukken dan kun je met mij contact zoeken

Fluitjes en stopwatches liggen in het clubhuis , zorg zelf voor pen+papier om de stand bij te houden. Iedereen weer veel succes, zijn er vragen -> laat het mij weten

LINK -> Indeling scheidsrechters 1e helft veld

Martijn van Langevelde
Scheidsrechters coördinator Swift