Het einde van de veldcompetitie nadert, dus tijd om ook de (tussen)stand op te maken voor de Rompregeling Arbitrage. Voor degenen die (nog) niet weten wat dit inhoudt : de verplichte leverening van neutrale scheidsrechters en beoordelaars. Swift moet dit veldseizoen 30 wedstrijden leveren geen minpunten te krijgen en 49 wedstrijden om een boete te ontlopen. Het target minpunten was tijdens 1e helft veldsiezoen al behaald. 

De afgelopen weken zijn onze KNKV-scheidsrechters Martijn, Martijn, Sjoerd en Thijs en beoordelaar Jan-Peter (vrijwel) elk  weekend op pad geweest om hun partijtje te fluiten of te beoordelen. Dit weekend konden er weer 4 wedstrijden aan het totaal worden toegevoegd en dat betekent dat ook het target van 49 wedstrijden is behaald. Elke wedstrijd die we nog leveren gaat Swift een (financiële) bonus opleveren ! 

Namens Swift dank aan de scheidsrechters/beoordelaars voor hun inzet ! Ook dat is Swift !