De zaalcompetitie nadert het einde, volgende week wordt het programma van de 2e helft veldcompetitie bekend . En dus wordt er ook weer een indeling van de scheidsrechters in het jeugd-/breedtekorfbal gemaakt. Daarbij hou ik uiteraaard weer graag rekening met jullie beschikbaarheid en wensen.

Er wordt gespeeld op alle zaterdag 13 (beperkt – alleen breedtekorfbal) en 20 april, 11, 18 en 25 mei, en 01 en 15 juni. 

In elk geval zullen alle spelende senioren en junioren die géén trainer/coach zijn  worden ingedeeld, indien nodig kunnen ook spelers die trainer/coach zijn worden ingezet.

Weet je nu al dat je bepaalde zaterdagen niet kan of alleen voor of na bepaalde tijd ? Heb je andere wensen/opmerkingen ? Laat het mij dan weten en ik probeer er rekening mee te houden. Reacties ontvang ik graag uiterlijk woensdagavond 27 maart a.s. 19.00 uur  per mail via of via Whatsapp

Martijn van Langevelde
coördinator Arbitrage