De zaalcompetitie nadert het einde, volgende week wordt het programma van de 2e helft veldcompetitie bekend . En dus wordt er ook weer een indeling van de scheidsrechters in het jeugd-/breedtekorfbal gemaakt. Daarbij hou ik uiteraaard weer graag rekening met jullie beschikbaarheid en wensen.

Er wordt gespeeld op alle zaterdag 13 (beperkt – alleen breedtekorfbal) en 20 april, 11, 18 en 25 mei, en 01 en 15 juni. 

In elk geval zullen alle spelende senioren en junioren die géén trainer/coach zijn  worden ingedeeld, indien nodig kunnen ook spelers die trainer/coach zijn worden ingezet.

Weet je nu al dat je bepaalde zaterdagen niet kan of alleen voor of na bepaalde tijd ? Heb je andere wensen/opmerkingen ? Laat het mij dan weten en ik probeer er rekening mee te houden. Reacties ontvang ik graag uiterlijk woensdagavond 27 maart a.s. 19.00 uur  per mail via martijn@kvswift.nl of via Whatsapp

Martijn van Langevelde
coördinator Arbitrage