Dit weekend was de laatste speelronde van de 1e helft veldcompetitie, op 24 november begint de zaalcompetitie. Begin november wordt het definitieve programma bekend. En dus kan ook de indeling van de scheidsrechters in het jeugd-/breedtekorfbal weer gaan beginnen. Daarbij hou ik uiteraaard weer graag rekening met jullie beschikbaarheid en wensen.

Er wordt gespeeld op alle zaterdagen van 24 november t/m 30 maart, behalve op 29 december. Dus ook op 22 december en 5 januari. Tevens zijn er op 17 november diverse (jeugd) oefenwedstrijden die worden meegenomen in de indeling.

In elk geval zullen alle spelende senioren en junioren die géén trainer/coach zijn  worden ingedeeld, indien nodig kunnen ook spelers die trainer/coach zijn worden ingezet.

Weet je nu al dat je bepaalde zaterdagen niet kan of alleen voor of na bepaalde tijd ? Heb je andere wensen/opmerkingen ? Laat het mij dan weten en ik probeer er rekening mee te houden. Reacties ontvang ik graag uiterlijk dinsdagavond 06 november a.s. 20.00 uur  per mail via martijn@kvswift.nl of via Whatsapp

Martijn van Langevelde
coördinator Arbitrage