Het nieuwe korfbalseizoen start pas op 8 september maar komende week wordt al wel het speelschema van 1e helft veld bekend. En dus kan ook de indeling van de scheidsrechters in het breedtekorfbal weer gaan beginnen. Graag hou ik weer rekening met jullie beschikbaarheid en wensen.

Er wordt gespeeld op alle zaterdagen van 8 september tot en met 27 oktober. Tevens zijn er op 25 augustus diverse (jeugd) oefenwedstrijden die worden meegenomen in de indeling. In elk geval zullen alle spelende senioren en junioren die géén trainer/coach zijn  worden ingedeeld, indien nodig kunnen ook spelers die trainer/coach zijn worden ingezet.

Weet je nu al dat je bepaalde zaterdagen niet kan of alleen voor of na bepaalde tijd ? Heb je andere wensen/opmerkingen ? Laat het mij dan weten en ik probeer er rekening mee te houden. Reacties ontvang ik graag uiterlijk vrijdagavond 17 augustus a.s. 20.00 uur  per mail via martijn@kvswift.nl of via Whatsapp

Martijn
coördinator Arbitrage