We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd Hemelvaarttoernooi. Ondanks dat het in vergelijking met de dagen ervoor wat minder goed weer was, scheen de zon het grootste gedeelte van de dag en viel slechts rond een uur of vier een spatje regen. De sfeer was goed, en op twee pittige enkelblessures na, waren er (voor zover mij bekend) weinig blessures. Dit jaar waren er wederom meer deelnemende teams in vergelijking met het afgelopen jaar. Naast het korfbalspelletje genoot iedereen van de gezelligheid rondom de velden. Mooi ook om te zien dat de gaatjes in het vrijwilligersschema soepel werden opgelost. Ook waren er dit jaar leuke sponsoracties, zoals de loterij met prijzen van diverse sponsoren, 1 minuut gratis winkelen bij Agrimarkt voor diegene die het dichtstbij de werkelijke prijs van de gevulde boodschappenwagen zat en gratis rijlessen bij Rijschool Tinus. Kortom een toernooi waar we met veel plezier op kunnen terugkijken.

Het bestuur bedankt iedereen die zich heeft ingezet om dit toernooi tot een succes te maken!

Categorie├źn: Bestuur