Het zaalseizoen 2017/2018 zit er zo goed als bijna op, komende zaterdag nog een paar wedstrijden. Vanuit arbitrage oogpunt wil ik iedereen die dit zaalseizoen 1 of meerdere wedstrijden heeft gefloten van harte bedanken ! Iedereen was er of had tijdig een vervanger geregeld, super ! Een klein verbeterpunt voor sommigen :  zorg dat je er op tijd bent, minimaal 15 min. vooraf. Dit voorkomt een hoop stress bij coaches en zaalwacht !

Ook hebben we (Jan-Peter en ondergetekende) in de zaal een vervolg gegeven aan het begeleiden van scheidsrechters. Als korfballer train je minimaal 1x per week en staan er tijdens de wedstrijd 1 of meerdere coaches langs de kant. Ook fluiten moet je leren, en dus is begeleiding een must. Wij proberen tips en aandachtspunten te geven die je in een volgende wedstrijd weer kan gebruiken. Mocht je dus begeleiding willen bij je wedstrijd, heb je vragen – dat kan ook nadat je gefloten hebt en je een bepaalde situatie wil bespreken – neem dan contact op met mij, spreek me aan, mail me of stuur een app-je

Nogmaals, iedereen bedankt, op naar de 2e helft van de veldcompetie !

Martijn
coördinator Arbitrage