Dennis Plantinga en Mathijs Pagé vormen ook de komende periode de trainersstaf van de seniorenselectie van korfbalvereniging Swift uit Middelburg. Dennis heeft bijgetekend tot de zomer van 2020, Mathijs verlengt met één jaar met een optie op (en intentie voor) nog een jaar. Spelers, technische commissie en bestuur hebben er alle vertrouwen in om met Plantinga en Pagé de ingeslagen weg te vervolgen. Swift 1 heeft de ontwikkeling van afgelopen seizoen door weten te zetten en is als debutant in de overgangsklasse nog altijd kansrijk voor het kampioenschap en promotie naar de hoofdklasse van het zaalkorfbal. “Trainers en spelers hebben de ambitie uitgesproken om de volgende stap op de korfballadder te willen zetten en daar gaan we de komende periode met elkaar keihard aan werken”, aldus Dennis.

Categorieën: Bestuur