De 1e helft veldseizoen zit er al weer op dus dat betekent dat we ons gaan voorbereiden op de zaalcompetitie, dat geldt ook voor de indeling van de scheidsrechters op de wedstrijden in het jeugd- en breedtekorfbal.

In principe komt iedereen van 15 jaar en ouder die geen trainer/coach is in aanmerking om ingedeeld te worden om 1 of meer wedstrijden te fluiten. Maar zoals elk seizoen wil ik rekening houden met jullie wensen en (on)mogelijkheden;

  • weet je nu al dat je bepaalde zaterdagen er niet bent?
  • werk je op bepaalde tijden op zaterdag?
  • fluit je liever lagere of juist hogere teams?

Ter info, zaterdag 23 december is een inhaalweekend, zaterdag 30 december is een volledig vrij weekend.

Laat mij uiterlijk woensdag 25 oktober per mail via martijn@kvswift.nl je wensen weten en ik probeer er zoveel mogelijk rekening mee te houden.