Beste leden en ouders,

In de Algemene Ledenvergadering die recent is gehouden, is besloten de contributie ongewijzigd te laten aan die van vorig jaar. Daarom zal ik op 26 oktober as de contributie over de periode juni t/m augustus 2017 gaan incasseren.

In deze contributie zit voor alle spelende leden ook de kledingbijdrage opgenomen van 5 euro. Dit is een jaarlijks bedrag, dus bij een volgende incasso zal het bedrag voor jullie weer 5 euro lager uit vallen.

De kosten voor gele kaarten, voor zover bij mij gemeld, worden ook in deze contributieronde doorbelast, conform bestuursbeleid.

De volgende incassorondes zijn:

september – november: eind december

december- februari: eind februari 2018

maart-mei: eind mei 2018

 

Bij vragen: leden@kvswift.nl

Groet,

Kees Blankenburgh

Categorieën: Bestuur