Het bestuur en technische commissie zijn blij te kunnen mededelen dat volgend seizoen de 1e selectie van KV Swift onder leiding zal staan van vertrouwde gezichten, namelijk Dennis Plantinga en Mathijs Pagé.

Dennis is al vele jaren actief binnen de staf van KV Swift. Momenteel is hij bezig aan zijn 6e jaar als trainer van Swift 1 en heeft een groot aandeel in het behalen van het kampioenschap gehad. Wij zijn daarom blij dat hij ook komend seizoen verbonden blijft aan Swift 1. Mathijs is dit seizoen als trainer van Swift 2 actief. Hij heeft ons overtuigd van zijn potentieel en we zien in hem een waardevolle aanvulling voor de 1e selectie van KV Swift.

We zijn blij dat we de staf met clubmensen hebben kunnen bemensen. Ondertussen zijn zij samen met de TC begonnen met de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen waarmee Swift na het behaalde kampioenschap in de zaal in de overgangsklasse zal uitkomen. De komende maanden zal nog hard gewerkt worden om volgend seizoen ook op het veld in de overgangsklasse te blijven spelen. Wij wensen staf en selectie veel succes!

Bestuur en TC

KV Swift

Categorieën: Bestuur