De laatste ronde van de zaalcompetitie moeten nog gespeeld worden, maar achter de schermen wordt al weer gewerkt aan de planning van 2e helft veld(voorjaar). Dinsdag 07 maart a.s. is het programma definitief en dan ga ik beginnen aan indelen van de scheidsrechters. Maar natuurlijk wil ik weer rekening houden met jullie wensen en beschikbaarheid. Iedereen die speelt vanaf B1 en die geen ploegje traint/coacht, komt in aanmerking om ingedeeld te worden.

  • ben je er 1 of meerdere weekenden niet (denk ook aan de meivakantie en Pinksteren);
  • Werk je en kun je bepaalde zaterdagen / tijdstippen niet;
  • Fluit je liever bepaalde categorie wel of niet;
  • etc etc

Laat het mij uiterlijk 15 maart per mail (martijn@kvswift.nl) weten en ik probeer rekening te houden met je wensen

Martijn van Langevelde
coƶrdinator Arbitrage