De afgelopen week heeft de TC de gesprekken afgerond met de trainers/coaches van Swift 1 en 2. De TC is blij bekend te kunnen maken dat Dennis Plantinga en Ralph Gillissen hun contract als trainers/coaches van Swift 1 hebben verlengd. Dennis tekende voor twee jaar bij en Ralph voor een jaar. Ook Richard Ollefers gaat komend door als trainer/coach van Swift 2. Zowel Ralph als Richard zijn aan hun eerste volledige seizoen bezig, Dennis begint aan zijn vierde achtereenvolgende jaar bij Swift 1.

De teams zijn hierover zaterdagmiddag ingelicht. ’s Avonds deelde onze voorzitter Anneke het nieuws tijdens de nieuwjaarsreceptie.

namens TC en bestuur,

Pieter Goudappel

Categorieën: TC

1 reactie

Hans Lievense · 12 januari 2014 op 17:29

Swift gefeliciteerd met de trainers / coaches

Reacties zijn gesloten.