Op zaterdag 31 augustus is k.v. Swift begonnen aan het korfbalseizoen 2013-2014. Vanaf dit seizoen speelt het grootste deel van de vereniging in nieuwe shirts. Naast Citybloem, die de club reeds voor het 13e achtereenvolgende seizoen sponsort, is ook Andre Dingemanse, directeur van internetbureau Nedbase en vader van speelster Linn uit Swift D2, bereid gevonden de spelers van Swift de komende 4 jaar van shirts te voorzien. Alle teams met uitzondering van S1, S2, A1, B1 en C1 zullen gaan spelen in de shirts met op de voorzijde de bekende Citybloem-print, en de achterzijde het logo van Nedbase.

Nedbase is een full-service internetbureau dat zich volledig specialiseert in webgerelateerde producten. In de 13 jaar dat het bedrijf bestaat heeft het zich ontwikkeld tot een gevestigde naam in Zuid-West Nederland. Nedbase maakt en onderhoudt o.a. websites voor ondernemingen van gevariëerde grootte in diverse verschillende branches.

Afgelopen zaterdag werden de shirts door Andre en Carla officieel uitgereikt aan de D2, die de eerste wedstrijd in de nieuwe shirts meteen eindigde met een 7-0 overwinning op Togo D1.

K.v. Swift bedankt beide sponsoren hartelijk en hoopt dat de nieuwe shirts zullen helpen bij mooie resultaten in de competitie.

bedanken sponsor Andre Dingemanse

Sponsor Andre Dingemanse van Nedbase

D2 sponsoring Nedbase

Swift D2 met Andre Dingemanse

D2 Nedbase compleet

Blij met de nieuwe shirts!

13e seizoen sponsoring door Citybloem

Citybloem voor het 13e opeenvolgende seizoen shirtsponsor

Categorieën: Bestuur