Twee maanden geleden is bekendgemaakt dat Arco Goedkoop volgend seizoen de hoofdtrainer van Swift 1 is; Richard Geldof en Sjoerd Sanderse gaan volgend seizoen door als trainers van Swift 2.

De afgelopen maanden is op de achtergrond hard gewerkt aan de verdere vorming van de staf van Selectie 1-2 voor volgend seizoen. De staf van Selectie 1-2 is inmiddels op sterkte: Pieter Goudappel en Riny Kasse maken volgend seizoen deel uit van de staf van Swift 1. Pieter is volgend seizoen de rechterhand van Arco. Riny is volgend seizoen opnieuw de teambegeleider van Swift 1.

Bestuur en TC zijn heel blij dat Pieter, Richard, Riny en Sjoerd deze rollen op zich willen nemen en dat de staf van de Selectie 1-2 hiermee op sterkte is. Bestuur en TC wensen de staf succes met de voorbereidingen op het volgende seizoen; op de achtergrond wordt hier al hard aan gewerkt.

Categorieën: TC