Swift F1 vierde vorige week al het kampioenschap, maar speelde zaterdag nog tegen KVK(aas). Het enige team uit de competitie waarvan we nog niet hadden gewonnen. Duidelijk was, dat KVK(aas) er ook aan moest geloven. Onze balafpakker Thijs bleek ook doelpuntenmaker (2x), scherpschutter Arendo zorgde voor de 1-3 en Babette voor 1-4, na het eerste kwart. KVK(aas), kwam met superspeler een beetje terug, maar, met verse krachten, liep Swift F1 uit naar 3-8. Ook Liz en Roel scoorden mee en Merel liet zien dat ze niet alleen goed kan verdedigen, maar dat ze ook erg doelgericht is! Met 7-8 en nog 3 minuten te spelen liet Swift F1 met doelpuntenmaker Florien echter zien dat Swift F1 het beste F team is van heel Zeeland. 7-10 winst!

Daarna mochten we door naar Lammers, die de kampioenen had uitgenodigd. Met sap, snack, friet en een ijsje werd F1 flink verwend.

Bedankt Marieke en Tommy de Bont, ouders van Liz, voor het extra feestje bij Lammers na een super leuk zaalseizoen!

Categorieën: TC