Afgelopen zaterdag hebben Tijn en Christophe uit B1 hun eerste wedstrijd gefloten. Ze hebben al wat kunnen oefenen tijdens de trainingen van de E’s, maar nu was het voor het eerst tegen een andere tegenstander, met coaches én publiek. Top gedaan mannen! Wie oh wie volgt?

Ook hebben de afgelopen tijd weer meerdere mensen hun spelregelbewijs behaald. Het spelregelbewijs verplicht voor spelers vanaf 14 jaar, maar wij pakken het in fases aan. Binnenkort krijgen de spelers van B1 een uitnodiging om te beginnen aan het spelregelbewijs.
Ben je benieuwd wat het is of wil je als ouder/supporter meer leren over de korfbalspelregels? Neem dan een kijkje op https://www.korfbalmasterz.nl, daar kun je gerust rondkijken en alvast oefenen. Kun je niet wachten en wil je al beginnen met het halen van je bewijs? Stuur dan een mailtje naar Jessica: jessica@kvswift.nl

Categorieën: TC