De afgelopen weken zijn er door de TC gesprekken gevoerd met de stafleden van de selectie. Deze gesprekken verliepen voorspoedig, waarbij een veel gehoord geluid uiteraard was, dat we hopelijk volgend seizoen weer een ‘normaal’ seizoen kunnen draaien.

De TC is verheugd om te kunnen melden dat Dennis, Wim en Joris ook voor het seizoen 2021/2022 de trainersstaf van de seniorenselectie vormen. Met Dennis en Wim is vorig jaar een 2-jarig contract getekend voor Swift 1. Spelers, technische commissie en bestuur hebben er alle vertrouwen in om met hen de ingeslagen weg te vervolgen. Joris gaat komend seizoen door als trainer/coach van Swift 2. Dit seizoen is zijn eerste volledige seizoen bij Swift en hij had er veel zin in. Vanwege Covid-19 kon hij echter weinig met het team aan de slag. Joris kan daarom niet wachten om verder te gaan met de stapjes die aan het begin van dit seizoen gezet zijn. 

Tijdens de gesprekken met de staf werd met veel lof gesproken over Pieter en Riny als teambegeleiders. Ook zij hebben aangegeven dat zij komend seizoen betrokken willen blijven bij de selectie. 

We zijn blij dat we de staf met clubmensen kunnen bemensen. Het huidige seizoen is als gevolg van Covid-19 verloren en niet wat we ervan hadden gehoopt. Hopelijk kunnen alle teams in het nieuwe seizoen onder normale omstandigheden trainen en laten zien waartoe ze in staat zijn.


Bestuur en TC
KV Swift

Categorieën: TC