In alle klassen onder de Korfbal League (en Reserve Korfbal League) zal dit seizoen geen zaalcompetitie plaatsvinden. Dat is de conclusie na de persconferentie van het kabinet op dinsdagavond 12 januari 2021, waarin duidelijk werd dat de huidige lockdown wordt verlengd.

Helaas betekent dit ook voor alle Swift-teams, dat zij niet meer in actie mogen komen in de zaalcompetitie van dit seizoen.

Door het verlengen van de lockdown is een verantwoorde start van de zaalcompetitie op 6 februari – het laatst mogelijke moment in de eind oktober door het KNKV opgestelde routekaart – helaas niet meer mogelijk.

Het niet doorgaan van de zaalcompetitie in alle klassen onder de Korfbal League – die als topcompetitie een uitzonderingspositie heeft gekregen en dus wel mag starten – heeft gevolgen voor alle korfbalverenigingen. 
Meer informatie volgt binnenkort via knkv.nl.

Het Swift-bestuur en de Technische Commissie bespreken binnenkort ook de gevolgen voor Swift van het niet doorgaan van de zaalcompetitie. We houden jullie op de hoogte via de website/nieuwsbrief.

Het bestuur.

Categorieën: BestuurOverig