Afgelopen dinsdag kwam de TC weer digitaal bijeen om het één en ander door te nemen. We bespraken onder andere het nieuws vanuit de KNKV – zoals de routekaart – en bedachten ons dat we deze nog nooit met jullie hebben gedeeld. Bij deze: Het KNKV publiceerde in oktober de routekaart competitie. In de routekaart wordt per week aangegeven hoe het competitieschema eruit komt te zien in de diverse categorieën. Er is voor gekozen om de vijf belangrijkste categorieën op te nemen. Alle overige klassen zullen een afgeleide worden van deze opzet. Deze detailuitwerking wordt gecommuniceerd als er helderheid over het startmoment is.

Ook is er weer een nieuw KNKV Magazine verschenen. Vol met inspirerende en informatieve artikelen uit de korfbalwereld.

Trainingen
Waar de jeugd t/m A al die tijd gewoon mochten trainen kozen de seniorenteams ervoor om op een andere manier fit te blijven. Fysiofitness De Driehoek stond paraat om voor onze selectie een alternatief trainingsprogramma te verzorgen.
Vanaf komende week gaan de seniorenteams – verstandig en op afstand – weer eens kijken of ze de korf nog weten te vinden.

Voor de jeugdteams t/m D zijn er inmiddels al 2 zaterdagen met extra trainingen geweest. We zijn bezig om te kijken of we ook voor de C/B/A teams wat extra’s aan kunnen bieden.

Trainersavond
Bericht voor onze trainers: tijdens de vorige trainersavond presenteerden wij de Oranje Draad. Tijdens de volgende trainersavond – die we digitaal willen organiseren – willen we met jullie sparren hoe jullie tot nu toe de Oranje Draad gebruiken tijdens de trainingen. Hebben jullie nog leuke oefeningen die je wilt delen, heb je vragen, of wil je gewoon weten hoe andere trainers het aanpakken? Dat wordt de insteek van de eerstvolgende trainersavond. Datum en tijd volgen nog.

Categorieën: TC