Afgelopen jaren waren onze scheidsrechterszaken met name belegd bij Martijn van Langevelde. Martijn heeft besloten hier mee te stoppen, waardoor we op zoek moesten naar andere mensen om deze belangrijke taken over te nemen. Graag presenteren we in onderstaand overzicht de taken en de personen die deze taken invullen. 

Indelen scheidsrechters breedte korfbal Dennis Plantinga / Jessica Schipper 
Indelen scheidsrechters oefenwedstrijden Dennis Plantinga / Jessica Schipper 
Werven/opleiden/begeleiden jeugdscheidsrechters  Jan Peter (met hulp van een aantal personen die helpen de jeugdscheidsrechters te begeleiden). 
Bewaken rompregeling arbitrage (haalt ons scheidsrechtersteam voldoende punten om aan onze verplichtingen bij de bond te voldoen?) Thijs Soeting  
Monitoren aanwijzingen wedstrijdkorfbal (Vervangende scheidsrechter zoeken als er geen scheidsrechter van andere vereniging wordt aangewezen/inschrijft voor C1, A1, S3, S2 en S1)Ivo de Hond 
Ontvangst KNKV scheidsrechters TC/Tamara Overkleeft 
Contactpersoon arbitrage KNKV Hans Soeting 

Bij deze willen we Martijn bedanken voor zijn jaren lange inzet en alle nieuwe mensen die ons gaan helpen om de taken goed in te vullen. Alhoewel de meeste spelende leden zullen hier direct mee te maken hebben, is de uitvoering van wel randvoorwaardelijk voor Swift om deel te kunnen nemen aan alle competities. Via het clubblad houden we jullie op de hoogte van bijzonderheden.

Namens de TC

Steven Meerburg

Categorieën: TC