Teambegeleiders, wedstrijdbegeleiders en wedstrijdcoördinatoren bedankt!

Graag willen we al onze 40 (!) trainers en coaches van het afgelopen jaar bedanken. Marjolein, Kim, Bart, Danique, Amber, Esmee, Linda, Sophie, Ariska, Amber, Rona, Emmely, Violet, Romy, Remco, Stijn, Aisja, Naomi, Martijn, Erik, Mirella, Madelief, Lisanne, Lotte, Paulien, Stephan, Joren, Janick, Dylan, Rob, Isabel, Youri, Jessica, Ria, Hans en de trainersgroep van onze selectie; Carla, Ralph, Joris, Wim en Dennis.  Een aantal van jullie gaan stoppen, maar gelukkig gaan veel van jullie weer een jaar door en komen er ook weer nieuwe trainers bij. 

Ook Martijn van Langevelde bedankt voor weer een jaar coördinatie en begeleiding van de scheidsrechters. En natuurlijk onze vaste KNKV scheidsrechters Martijn v L, Sjoerd, Martijn d B, Thijs, Rob en Dennis en beoordelaar Jan Peter bedankt voor weer een jaar inzet namens onze vereniging. 

Wedstrijdsecretaresses Sanne, Esther en Estatilia bedankt voor jullie inzet om elk team week op week te voorzien van de juiste invallers of inhaalwedstrijden.
Heren aan de jurytafel bij de wedstrijden van Swift 1 bedankt! Hans, Sjoerd, Jan Peter, Rene, Sander, Ivo en Martijn. 
Pieter, Bart, Riny en Ivo bedankt voor de teambegeleiding en fysiohulp van de Swift 1/2/A1 selectie. Youri bedankt voor het coördineren van de oefenwedstrijden. Luc vd D bedankt voor het materiaalbeheer.

Een hele lijst met veel namen en altijd het gevaar dat je dan alsnog iemand vergeet. In dat geval ; reken jezelf alsjeblieft bij deze lijst. Zonder jullie inzet zouden we geen korfbalcompetitie hebben. Dank aan alle leden en ouders die zich al hebben gemeld en volgend seizoen een rol vervullen in de coördinatie, training, ontwikkeling en begeleiding van onze spelers en wedstrijden. 
We hebben nog een aantal vacatures:

Vacatures

Vacature : Maandag trainer A3
Na gesprek met de trainers van de A-sectie van volgend seizoen, is duidelijk dat we daar nog 1 persoon extra bij zoeken: 
Voor A3 zoeken wij nog een trainer naast Luc en Tijmen. Op de maandag zal het hen anders niet lukken om de trainingen structureel te verzorgen. De training is van 18.15 – 19.15.

We denken als alternatief aan een pouletje met verscheidene trainers maar voor de groep is het natuurlijk veel beter om een vast gezicht te hebben.

Vacature : Tijdelijke invaltrainer recreanten 2
Voor de trainingen van het 2e recreantenteam o.l.v. Hans zoeken we voor het begin van het seizoen t/m oktober een invaltrainer.

Bij interesse of als je vragen of ideeën over deze vacatures hebt, kun je mailen naar tc@kvswift.nl  

Vacature : Teambegeleider A1
Voor A1 zoeken wij nog een teambegeleider. Dit is voor ondersteuning van de coaches op wedstrijddagen.
Het gaat hierbij om de volgende ondersteuning:

  • Filmen wedstrijden
  • Plaatsen van de film op Teams
  • Kleine taken, zoals bidons vullen en shirts klaar leggen
Categorieën: TC