Afgelopen vrijdag werd er door de selectie van Swift een clinic georganiseerd voor alle jeugdploegen. De avond begon met de jongste Swiftianen: de F’s en E’s. Onder leiding van spelers van Swift 1 en 2 begon de clinic met wat spelletjes als warming up. Vervolgens werd de nadruk gelegd op het schieten, overpassen en vrijlopen. De tweede groep bestond uit spelers van de D’s en C’s. Ook hier was het thema schieten, passen en vrijlopen. Er werd aandacht besteed aan het passen met zowel links als rechts, uitstappen en het overpakken van de bal. Bij de laatste groep, de B’s en A’s, werd er naast de drie hoofdthema’s ook nog aandacht besteed aan het rebounden. Er werd afgesloten met 1 tegen 1: iedereen mocht zijn of haar favoriete speler uit de selectie uitdagen om tegen aan te vallen. 

Namens de selectie willen we jullie heel erg bedanken voor de grote opkomst, de inzet en het enthousiasme. Wij vonden het leuk om met jullie aan de slag te gaan met deze thema’s. We hopen dat jullie ervan geleerd hebben en de tips meenemen naar jullie eigen training!

Categorieën: TC