Enkele weken terug hebben de speelsters en spelers van A2, B1 en B2 uitleg gekregen over het (behalen van het) Spelregelbewijs . Enerzijds over het hoe en waarom van dit bewijs, anderzijds ov

 

er hoe het behalen ervan in zijn werk gaat.

Inmiddels zijn een aantal spelers al aan de slag gegaan, maar lang nog niet iedereen. We herinneren A2, B1 en B2 er nog even aan dat het team waarvan als eerste iedereen het bewijs heeft gehaald een taart krijgt aangeboden.

Helaas zijn er ook nog steeds een paar senioren (ik zal geen namen noemen -;)) die het niet behaald, dit terwijl het miv dit seizoen verplicht is. Momenteel zijn er nog geen sancties, maar dat kan zomaar komen ….

NB de speelsters die niet aanwezig konden zijn tijdens de uitleg worden binnenkort door mij benaderd/bijgepraat

Flyer – kv Swift Spelregelbewijs

Martijn
martijn@kvswift.nl

Categorieën: TC