Afgelopen zaterdag werden de laatste veld wedstrijden gespeeld. Bij de senioren was het wat puzzelen met de bezetting, maar uiteindelijk werd bij alle senioren teams wel gewonnen. Swift 1 en Swift 2 gaan hierdoor ongeslagen aan kop en Swift 3 staat ook alleen aan kop (na een kleine misstap tegen Atlas). Hiermee 3x het herfstkampioenschap binnen gehaald. Namens de TC wil ik de spelers en staf feliciteren met de prestaties!

Bij de jeugd waren de uitslagen iets minder. Erg jammer natuurlijk. D1 en F1 werden kampioen deze competitie.

Vanaf maandag gaan alle ploegen weer naar de zaal om te trainen. Eerst een paar weekjes wennen en oefenen. Douwe en Joren hebben weer een mooi oefen programma voorbereid. Erg bedankt voor alle organisatie daarvan!

Het competitieschema is bijna bekend. Dit zullen we zo snel mogelijk publiceren.

Namens de TC

Steven Meerburg

Categorieën: TC