De TC vergadering van afgelopen week werd wat drukker bezocht dan normaal. We kregen dit keer input uit verschillende hoeken.

Martijn bracht ons op de hoogte van de stand van zaken en zijn plannen voor dit korfbaljaar rondom de scheidsrechterszaken. Hij gaat aan de slag met een actieplan richting het arbitrageproof certificaat. Ook wilt hij dit jaar opnieuw een traject starten voor het opleiden van (nieuwe) B/C jeugd tot jeugdscheidsrechter. Voor de jeugdscheidsrechters die dit traject vorig jaar hebben doorlopen gaat hij op zoek naar de juiste begeleiding voor hun tweede jaar.

Na Martijn hadden we de trainers van A2/B1 en B2 uitgenodigd. B1 kampt op dit moment met een aantal blessures en komt spelers te kort. Er is gesproken met de trainers van A2 en B2 om tot een goede oplossing te komen totdat de eigen spelers van B1 het veld weer in kunnen.  Wissels alvast bedankt voor jullie medewerking.

Verder zijn we blij met het nieuws dat we twee nieuwe materiaalmannen hebben kunnen vinden. Davy Rijkhals en Luc van den Dries gaan aan de slag met de inventarisatie van de ballen en bidons. Voor vragen over materialen (ballen, korven, pionnen etc.) kunnen jullie bij deze mannen terecht.

Er staat komende donderdag een trainersavond op de planning. We hopen dat alle trainers en coaches hierbij aanwezig kunnen zijn.
Als laatste willen wij spelers en ouders vragen om tijdig af te melden bij het secretariaat als je niet kan spelen of invallen bij een wedstrijd. Kun je niet rijden? Probeer dan zelf voor vervanging te zorgen. Geen auto beschikbaar? Wellicht is de Swift teamauto beschikbaar.

Namens de TC,

Jessica Schipper

Categorieën: TC