Dylan Gillissen sluit na een mooi avontuur bij TOP vanaf komende zomer weer aan bij de selectie van Swift. Hij gaat de uitdaging aan om een vervolg te geven aan het succesvolle eerste jaar in de zaal-overgangsklasse van Swift. Dylan geeft duidelijk aan waarom hij nu deze keuze maakt. “De potentie om met de selectie van Swift door te groeien is aanwezig en daar wil ik graag een bijdrage aan leveren. Mijn doel is om met Swift 1 kampioen te worden in de Overgangsklasse.”

Trainer Dennis Plantinga is blij met zijn keuze: “Ik ken Dylan als een ambitieuze korfballer en dat past goed bij de doelen die wij de komende jaren willen realiseren. De ervaring die Dylan meeneemt is voor ons van grote waarde.”

Welkom terug Dylan en veel succes gewenst bij de komende veldwedstrijden bij TOP!

 

Categorieën: TC