Afgelopen week zijn de activatiecodes voor www.korfbalmasterz.nl per e-mail verzonden aan alle spelende senioren en A-jeugd. Heb je geen mail gehad? Check je spambox of mail anders naar mij, dan probeer ik het opnieuw.

Ik zal een paar keer per seizoen de stand van zaken melden per team wie zijn spelregelbewijs heeft behaald. Een aantal leden heeft in het verleden de basismodule B of een scheidsrechtersdiploma behaald en daarmee een vrijstelling voor het spelregelbewijs.

Swift 1 : 0
Swift 2 : 0 ; vrijstelling voor Luc, Koen & Geerten
Swift 3 : 0 ; vrijstelling voor Rob & Douwe
Swift 4 : Remi, Amber ; vrijstelling voor Martijn, Ingmar, RJ & Benjamin
Swift A1 : Irene, Mika

Het team dat als eerste allemaal het spelregelbewijs heeft gehaald ontvangt een overheerlijke taart !

 

martijn@kvswift.nl
coördinator Arbitrage

Categorieën: TC