Na de laatste speelronde maken we de balans van het zaalseizoen op. In bijna alle leeftijdsgroepen mochten we één of meerdere kampioenen huldigen: Swift E2, Swift D1, Swift B1 en bij de senioren S4 en S1. Ook S2 deed lang mee, maar kwam op het moment suprême net iets tekort. De TC is blij met de behaalde resultaten, zeker met de terugkeer van ons vlaggenschip in de overgangsklasse in de zaal! Felicitaties gaan naar alle spelers en trainers.

Dank aan iedereen die zijn steen heeft bijgedragen deze zaalcompetitie, zaalwachten en scheidsrechters en de mensen die zich achter de schermen fors hebben ingespannen om deze competitie goed te laten verlopen.

We gaan ons weer opmaken voor een veldseizoen. Wedstrijdensecretariaten en Arbitrage spannen zich weer in om ook deze competitie weer goed te laten verlopen. Zij kunnen dit niet zonder ieders medewerking. We rekenen daarom (weer) op ieders broodnodige bijdrage.

Veel plezier en sportief succes gewenst!

namens de TC,

Pieter Goudappel

Categorieën: TC