Op donderdag 24 november heeft de TC vergaderd. Graag delen we met jullie de belangrijkste besproken punten.

  • In zaal 1 zijn er op de tribune prullenbakken geplaatst. Zowel EMM (handbal), ONDO als Swift is hier niet blij mee. Dit zal bij de Gemeente Middelburg worden neergelegd zodat gekeken kan worden naar een geschikte oplossing.
  • Langzamerhand starten de voorbereidingen voor het seizoen 2017-2018. Net als vorig jaar zal er een spelersenquête worden opgesteld, zodat de TC op de hoogte is van ieders wensen en plannen voor komend seizoen.
  • Dit geldt ook voor de samenstelling van de trainersstaf van selectie 1+2 in het volgende seizoen. Allereerst wordt er een werkgroep samengesteld waarmee de TC dit onderdeel gaat oppakken. Er zullen (evaluatie)gesprekken zijn met de huidige trainers. Ook input van de spelers uit de selectie neemt de TC serieus. Input leveren kan via de spelersenquête. Ga je liever met ons in gesprek? Stuur dan een mail naar het onderstaande e-mailadres.
  • De afgelopen weken heeft TC-lid Bert Jeras de jeugdploegen van Swift bezocht. De TC is tevreden over de gang van zaken op dit moment. Wil jij als trainer/coach (meer) begeleiding van Bert? Stuur ons een mailtje!

Reageren op de bovenstaande punten of over andere technische zaken? Stuur een e-mail naar koenmaljaars@gmail.com en de TC neemt dit mee in de volgende vergadering van 15 december.

Categorieën: OverigTC