We zitten nog volop in de slotfase van de zaalcompetitie, maar de voorbereidingen op de 2e helft veldcompetitie gaan al weer beginnen.  Dat betekent dus ook scheidsrechterweer scheidsrechtersaanwijzingen in het breedtekorfbal.

De regels voor aanwijzing blijven gelijk. Iedereen vanaf A2 en de laatstejaars B die geen ploegje coacht wordt voor 1 of meer wedstrijden aangewezen. Daarnaast wil ik wel proberen met een aantal zaken rekening te houden

  • studeer je en ben je niet elk weekend thuis in Middelburg?
  • heb je ploegendiensten of werk je altijd op zaterdagochtend ?
  • fluit je liever een bepaalde categorie (niet) ?

Laat het mij dan uiterlijk 12 maart weten wanneer je niet kunt of wat je wensen zijn via martijn@kvswift.nl. Er wordt gespeeld vanaf 26 maart in principe op alle zaterdagen gespeeld, laatste speelronde is op 28 mei

Ik kan niet beloven dat ik met alles rekening kan houden, maar zal mijn best doen.Ik zal de eerste 2 rondes zo snel mogelijk aan de aangewezen mensen kenbaar  maken. Zodat het door late verschijnen magazine geen verrassing is. De competitie start op 26 maart.

Met ingang van de 2e helft veld zullen alle wedstrijden via het mDWF worden afgehandeld. Als jet het nog niet hebt gedaan, zorg dan dat je de Sportlinked App op je telefoon installeert en koppelt. Uitleg en instructies vind je hier :

https://docs.sportlink.nl/display/SCS/Registreren+en+inloggen

https://docs.sportlink.nl/display/SCS/Koppelen+aan+gebruiker

 

 

Categorieën: TC