Beste Senioren en ABC jeugd,

Eind november is er een enquête uitgezet binnen Swift. Doel van deze enquête is de tevredenheid met je huidige team en trainer(s), je voorkeur voor de teamindeling van volgend seizoen en je interesse in vrijwilligerstaken in kaart brengen. De tussenstand van deze enquête hebben we in de afgelopen TC vergadering besproken.

Tot zover heeft ongeveer de helft van de doelgroep gereageerd en de informatie die we krijgen is zeer waardevol. Bedankt aan allen die de enquête al hebben ingevuld, je feedback wordt erg gewaardeerd!!

Juist omdat de informatie die we ontvangen zo waardevol is, hebben we besloten om de enquête langer open te houden voor reacties. Als je nog niet gereageerd hebt, doe dit dan alsjeblieft zo snel mogelijk via de link in de uitnodiging die je per mail hebt ontvangen. Mocht je geen mail hebben ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Steven Meerburg of Davin Thielen.

De TC

Categorieën: TC