Het is gelukt!!

We hebben i.o.m. de trainers per ploeg een ouder benaderd om samen met de trainers te gaan starten met een Teamouder per ploeg.

Onderaan dit bericht, staat de informatie die aan de trainers en aan de gevraagde Teamouders is gesteld. Inmiddels kunnen we bijna een complete lijst met Teamouders publiceren. Volgende week staat de complete lijst in het FM.

De Teamouders zullen samen met de trainers invulling geven aan deze taak. Omdat het een nieuwe taak is binnen SWIFT, is het vooral belangrijk dat we elkaar de ruimte geven om te leren en te ontdekken. We zijn dus nieuwsgierig naar elkaar, stellen vragen; we weten het nog niet heel precies. We weten dat het de trainers en de ploegen iets gaat opleveren.
Daar gaan we voor!

Verzonden informatie:
Wij willen graag aan het begin van het zaalseizoen geregeld hebben dat we jullie kunnen ontlasten bij je trainers/ coachtaak.

Het is immers fijn dat je bereid bent om met een jeugdploeg een aantal uren in de week bezig te zijn. Maar of je er nu altijd goed in bent- zin in hebt, om allerlei bijkomende zaken ook goed en enthousiast te regelen…dat is soms de vraag. En moet een trainer/ coach dat doen?

De TC gaat [ besluitvorming in bestuur] samen met jullie actief inzetten op het vinden van Teamouders. De teamouder voert taken uit die niet direct met wedstrijd of training te maken hebben.

-Wie wast de shirtjes? Weet waar de shirtjestas is.
-Inleveren van kleding aan het einde van het seizoen.
-[Mede-] Organiseren van ploegfeestje.
-Kaartje sturen naar een geblesseerde teamlid.
-In Vervoerschema meekijken met ruilingen, vertrektijden, vertrekplaats.
-Contactpersoon voor ouders en trainers voor allerhande regeldingetjes, via app of mail.

 

De TC

Categorieën: TC