Hallo,

Een aantal leden is aan een nieuwe spelerskaart toe. Daar zijn pasfoto’s voor nodig. Ook dit jaar is Jan van Vendeloo weer bereid om de trainingen te bezoeken en dan voor jullie de pasfoto’s te nemen. Hij levert ze dan bij mij in en ik regel de rest.

Het betreft de volgende personen:

Richard Geldof (3)
Demi van Belzen (5)
Joelle Timmermans (B1)
Kevin Lievense (C1)
Romy Meur (C1)
Rick Le Clercq (C2)
Senna Stoltink (D1)

Let op! : als je een training mist en daardoor Jan misloopt:  inleveren van 2 pasfoto’s blijft je eigen verantwoordelijkheid. Dus als je Jan hebt gemist, dan graag 2 pasfoto’s inleveren (naam erop zetten) bij mij, Gerrit van der Veenstraat 24 Middelburg. Of mail een bruikbaar digitaal exemplaar naar leden@kvswift.nl

Geen pasfoto = geen spelerskaart = niet korfballen!

Allen een fijn en blessurevrij seizoen gewenst!

Groet,

Kees Blankenburgh

Categorieën: TC