De TC heeft de afgelopen week veel overleg gevoerd over het nieuwe seizoen. Sowieso een zorgvuldige klus, maar extra lastig omdat we het aantal teams al aan de bond moesten doorgeven nog voor definitief duidelijk was met welke afmeldingen we te maken hebben. Tot 31 mei kunnen leden nog namelijk nog bedanken….

We hebben aan de bond doorgegeven dat we met 5 seniorenteams willen starten, maar vanwege een aantal onzekerheden heeft de TC de nodige zorgen over de bezetting. Waar we dit jaar dachten goed bezette teams te hebben, bleek dat we vanaf halverwege het zaalseizoen de nodige inspanningen moesten leveren om de teams wekelijks te kunnen laten spelen. Geweldig dat we op veel spelers, vooral t/m B1 konden, rekenen.

Voor volgend seizoen vragen we iedereen daarom alvast bij het plannen van prive-aangelegenheden zoveel mogelijk rekening te houden met het competitieschema. Afmeldingen buitenom blessures leidden dit seizoen snel tot grote aanpassingen die ook andere teams ‘raakten’.

Ruim voor de zomervakantie, maar uiteraard zo snel mogelijk, hopen we de selecties rond te hebben. Vervolgstappen worden de komende weken gezet, uiteraard nadat meer duidelijk is over definitieve af- en aanmeldingen.

Wel is duidelijk dat er bij B1 en C1 (en mogelijk ook D1) na afloop van de lopende competitie (in juni) al zal worden gestart met het selecteren, wat inhoudt dat voor deze jeugdselectieteams trainingen worden georganiseerd om te kijken welke kinderen in deze teams een plek verdienen.

We houden jullie op de hoogte.

namens de TC,

Pieter

Categorie├źn: TC