Swift F1 kampioen

Afgelopen zaterdag is Swift F1 kampioen geworden. En wat hebben ze dat dik en dwars verdiend! Ze wisten hun tegenstanders van Seolto, BKC, ONDO en TOP met 1-6, 1-0, 1-4 en 5-3 te verslaan. Wat een doelpunten! Knap hoor.

Ze werden door Swift na hun overwinning op TOP in het zonnetje gezet met een mooie medaille, bloemen voor coach Rene en omdat ze de eerste kampioenen van het seizoen 2013-2014 waren, kregen ze ook nog een lekkere slagroomtaart.

Lena, Ilse, Billy, Amy en coach Rene gefeliciteerd! Gaan jullie ook zo goed je best doen in de zaal?
Trainers die door de weeks helpen bij de trainingen en natuurlijk de supporters ook van harte gefeliciteerd en bedankt! Ook Wilmer – de scheidsrechter die de spannende kampioenswedstrijd heel goed heeft gefloten – bedankt!

 

Namens de TC,
Jessica Schipper

Categorieën: TC